Anasayfa - Ürünlerimiz - Üretim Yazıcıları - SELPHY Kompakt Fotoğraf Yazıcıları
 

SELPHY Kompakt Fotoğraf Yazıcıları

SELPHY Compact Photo Printers

Kullanıcı dostu SELPHY Kompakt Fotoğraf Yazıcısı ile fotoğraflarınızı akıllı telefonunuzdan veya dijital fotoğraf makinenizden matbaa kalitesinde basın ve uzun ömürlü güzel baskıları paylaşın. Doğrudan fotoğraf makinesi, bilgisayar ve bellek kartından yazdırabilir ve Android'in yanı sıra iPhone ve iPad'in de içinde bulunduğu iOS mobil cihazlardan kablosuz yazdırmanın rahatlığını yaşayabilirsiniz. Canon'un baskı uzmanlığı, fotoğraf stüdyosu kalitesinde sonuçlar sağlar. Ayrıca, yaratıcı efektleri, çeşitli baskı ortamlarını ile farklı düzen ve sonlandırma özelliklerini deneyebilirsiniz.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SELPHY_CP910

SELPHY CP910

  • Wi-Fi bağlantısı
  • AirPrint uyumlu
  • SD kart ve USB uyumluluğu
  • Seçilebilir baskı yüzeyi
 

SELPHY CP1000 angle page image.jpg

SELPHY CP1000

  • Şık, ultra kompakt fotoğraf yazıcı
  • Hızlı, fotoğraf stüdyosu kalitesinde baskılar
  • SD/CF kart ve USB uyumluluğu
  • Seçilebilir baskı yüzeyi
 

SELPHY_CP820

SELPHY CP820

  • Şık, ultra kompakt fotoğraf yazıcısı
  • Hızlı, fotoğraf stüdyosu kalitesinde baskılar
  • SD/CF kart ve USB uyumluluğu
  • Seçilebilir baskı yüzeyi
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Akıllı telefondan baskı

Akıllı telefondan baskı özelliğine sahip en iyi fotoğraf yazıcısı için SELPHY ürün serisinden SELPHY CP910'u tercih edin.

 
 

Bu ürün, ücretsiz uygulama aracılığıyla Android ve Windows RT akıllı telefon ve tabletlerin yanı sıra iPhone, iPad ve iPod Touch'tan veya Apple AirPrint ile hızlı ve kolay kablosuz yazdırma olanağı sunar.

Gömülü erişim noktası sayesinde mobil cihazınızın herhangi bir yerde bulunan yazıcınıza bağlanmasını sağlamak için Wi-Fi yönlendirici veya harici ağ kullanmanıza bile gerek yok.

Sarf malzemeleri seçenekleri arasında, Instagram gibi popüler uygulamalardaki fotoğrafların kare boyutlu baskısı için ideal olan KC-18IS ortamı bulunmaktadır.

 
 
 
 
 
 

 

 

Adres: İskenderpaşa mah. Topal Hakim sok. No:16  TRABZON /TÜRKİYE
Tel : + 9 0462 326 14 60 - 321 76 20       Fax :  + 9 0462  326 14 61   

E mail   :   karmak@karmakburo.com

 

 

Karmak,büro sistem ve  servis  hizmetleri,canon, satışı teknik,Lazer ,toner,ploter,fotokopi,yazıcı,printer,mailbox,tenisyen,   Doküman  arşivleme,multi functionel, çok  fonksiyonlu, karadeniz, rize, bayburt, gümüşhane,giresun,erzurum,erzincan,artvin,kars,ardahan,dolum,baskı,makinesi,geniş   format,master ,mürekkep,tarayıcı, scaner,fax,network  yazıcı,ağ yazıcısı, renkli,siyah  beyaz, üçü  bir arada ,cat,dr ,tamir,dolum,tamirat,bakım onarım,kurulum,makine,eurasia,fotokopi,dolum  kartuş,yedek  parça,usb ,orijinal  toner,  mobil  yazıcı,en ucuz,2. El,büro makineleri,drum,dıram,dram,driver,teknoser servisi, teknisyeni, Hakan Özke,Erkan Özke,Sezgin  Çağlar,Zeliha Kaya,Yasin  Balcı,yetkili servis,gestetner,rulo kağıt,fotoğraf ,
mürekkep,doğu karandeniz,7/24,hizmet,kampanya,yetkili servis,arıza  kodları,sürücüler,yazılım,driver,satış,fotokopi arıza,ofis yazıcıları,Hasan Emirtekin,gis,dijital,çok amaçlı yazıcı,ofis,Ev