Anasayfa - Ürünlerimiz - Üretim Yazıcıları - PIXMA Mürekkep Püskürtmeli
 

PIXMA Mürekkep Püskürtmeli

 

Muhteşem baskı kalitesi, kullanımı kolay yazılımı, gelişmiş bağlantı olanakları ve şık tasarımlarıyla PIXMA mürekkep püskürtmeli yazıcı özel serisi, hem evlere hem de küçük işletmelere uyum sağlayan modellere sahiptir. PIXMA, giriş seviyesi yazıcılardan geşilmiş Hepsi Bir Arada yazıcılara kadar her ürünüyle hızlı bir biçimde yüksek kaliteli belgeler ve fotoğraflar oluşturur. PIXMA profesyonel fotoğraf yazıcıları olağanüstü fotoğrafçılıkla mükemmel bir uyum sağlar.

 

Ev Fotoğraf Yazıcıları

Ev Ofis Yazıcıları

Profesyonel Fotoğraf Yazıcıları

PIXMA fits perfectly in your home

Ev için ideal olan şık ve kompakt PIXMA ev tipi fotoğraf yazıcıları ve fotokopi, tarama işlevli Hepsi Bir Arada yazıcılar kolay kullanımı ile her seferinde olağanüstü kalitede sonuçlar sağlar.

PIXMA for Home Office

PIXMA ev ofisi yazıcıları ve fotokopi, tarama, faks işlevli ve ADF özelliğine sahip Hepsi Bir Arada yazıcılar, üretimi ve bağlantı olanaklarını artırmak için şirket genelinde sorunsuz paylaşıma yönelik pratik çözümler sunar.

PIXMA PRO

PIXMA profesyonel fotoğraf yazıcılarıyla görüntülerinizi yaratıcı bir şekilde kontrol edin. 8, 10 veya 12 mürekkepli sistemler sunan bu mürekkep püskürtmeli A3 fotoğraf yazıcılar istediğiniz görüntü sonuçlarına ulaşmanızı sağlar.

     

Kablosuz Baskı 

Bulut Baskı

 
 WiFi-banner

Wi-Fi özelliğiyle PIXMA mürekkep püskürtmeli yazıcınızı kablosuz olarak paylaşabilir ve evinizin her yerinden çıktı alabilirsiniz. Canon'un ücretsiz uygulamasını veya AirPrint desteğini kullanarak akıllı telefonlardan ve tabletlerden çıktı alabilirsiniz.

 

PIXMA bulut baskı uyumlu yazıcılar, doğrudan yazıcı ekranından çevrimiçi bulut hizmetleri üzerinden baskı alma özgürlüğüne sahip olmanızı sağlar. Ayrıca mobil cihazları kullanarak Internet üzerinden dilediğiniz yerden baskı alabilirsiniz.

quality-banner-310x180_v2.png

PIXMA Kalitesi ve Hızı

PIXMA mürekkep püskürtmeli fotoğraf yazıcılarında bulunan benzersiz baskı kafası ve mürekkep teknolojileri olağanüstü, yüksek kaliteli fotoğrafları ve belgeleri hızlı bir biçimde yazdırmanızı sağlar.

     
     
     
     
     

 
 
 

 

 

Adres: İskenderpaşa mah. Topal Hakim sok. No:16  TRABZON /TÜRKİYE
Tel : + 9 0462 326 14 60 - 321 76 20       Fax :  + 9 0462  326 14 61   

E mail   :   karmak@karmakburo.com

 

 

Karmak,büro sistem ve  servis  hizmetleri,canon, satışı teknik,Lazer ,toner,ploter,fotokopi,yazıcı,printer,mailbox,tenisyen,   Doküman  arşivleme,multi functionel, çok  fonksiyonlu, karadeniz, rize, bayburt, gümüşhane,giresun,erzurum,erzincan,artvin,kars,ardahan,dolum,baskı,makinesi,geniş   format,master ,mürekkep,tarayıcı, scaner,fax,network  yazıcı,ağ yazıcısı, renkli,siyah  beyaz, üçü  bir arada ,cat,dr ,tamir,dolum,tamirat,bakım onarım,kurulum,makine,eurasia,fotokopi,dolum  kartuş,yedek  parça,usb ,orijinal  toner,  mobil  yazıcı,en ucuz,2. El,büro makineleri,drum,dıram,dram,driver,teknoser servisi, teknisyeni, Hakan Özke,Erkan Özke,Sezgin  Çağlar,Zeliha Kaya,Yasin  Balcı,yetkili servis,gestetner,rulo kağıt,fotoğraf ,
mürekkep,doğu karandeniz,7/24,hizmet,kampanya,yetkili servis,arıza  kodları,sürücüler,yazılım,driver,satış,fotokopi arıza,ofis yazıcıları,Hasan Emirtekin,gis,dijital,çok amaçlı yazıcı,ofis,Ev