Anasayfa - Tüketici Köşesi - Yetiştirme ve Eğitim Hizmetleri
 

Yetiştirme ve Eğitim Hizmetleri

 

  Bir Canon müşterisi olarak, sadece iyi kalitede çok özellikli ürün ve çözümlere yatırım yapmakla kalmazsınız, çünkü biz mümkün olan en iyi değer ve yararı sağladığımızdan emin olmak için tasarladığımız kapsamlı eğitim çözümlerimizle siz müşterilerimizin yatırımını korumasına yardımcı oluruz.
 

   Personelinizi doğru teknolojiyle donatarak en iyi iş teknolojisini elde edebilirsiniz, ancak en az bunun kadar önemli olan bir etmense işyerindeki görevlerinde bu teknolojiyi nasıl uygulanacağını anlamalarıdır.

 

   Canon teknolojisi kullanıcıyı düşünerek gelişmiştir fakat bugünün IT ortamı karmaşık olabilmektedir. Buna ek olarak ürün ve çözümlerimizin sunduğu özelliklerin ve uygulamaların birçoğu şirketinizin ihtiyaçlarını tamamen karşılayacak hale getirilebilir, bu durumda uzman yetiştirme ve eğitim tartışılmaz olur.

 

   Son derece esnek yaklaşımımız yöneticiler, kullanıcılar ve diğerleri için gerekli düzeydeki doğru yetiştirme kaynaklarını sağlar. Bunu açık yetiştirme kurslarıyla veya sizin için daha rahat olacaksa, işyeriniz ya da seçtiğiniz bir toplantı yerinde size uyan bir saatte sağlamaktayız. Böylelikle personelinizin tüm özellik, fonksiyon ve kavrayış avantajlarını işlerinde nasıl maksimum değer katarak kullandıkları üzerine kendilerine güvendiklerinden emin olacaksınız.
 


 

 

 
 

 

 

Adres: İskenderpaşa mah. Topal Hakim sok. No:16  TRABZON /TÜRKİYE
Tel : + 9 0462 326 14 60 - 321 76 20       Fax :  + 9 0462  326 14 61   

E mail   :   karmak@karmakburo.com

 

 

Karmak,büro sistem ve  servis  hizmetleri,canon, satışı teknik,Lazer ,toner,ploter,fotokopi,yazıcı,printer,mailbox,tenisyen,   Doküman  arşivleme,multi functionel, çok  fonksiyonlu, karadeniz, rize, bayburt, gümüşhane,giresun,erzurum,erzincan,artvin,kars,ardahan,dolum,baskı,makinesi,geniş   format,master ,mürekkep,tarayıcı, scaner,fax,network  yazıcı,ağ yazıcısı, renkli,siyah  beyaz, üçü  bir arada ,cat,dr ,tamir,dolum,tamirat,bakım onarım,kurulum,makine,eurasia,fotokopi,dolum  kartuş,yedek  parça,usb ,orijinal  toner,  mobil  yazıcı,en ucuz,2. El,büro makineleri,drum,dıram,dram,driver,teknoser servisi, teknisyeni, Hakan Özke,Erkan Özke,Sezgin  Çağlar,Zeliha Kaya,Yasin  Balcı,yetkili servis,gestetner,rulo kağıt,fotoğraf ,
mürekkep,doğu karandeniz,7/24,hizmet,kampanya,yetkili servis,arıza  kodları,sürücüler,yazılım,driver,satış,fotokopi arıza,ofis yazıcıları,Hasan Emirtekin,gis,dijital,çok amaçlı yazıcı,ofis,Ev