Geri Dön

Canon imagePROGRAF PRO-4000S







                                  Tüm Teknik Özellikler İçin Broşürü İnceleyin (pdf)        

imagePROGRAF PRO-4000S, ihtiyacınız olan yüksek hacimli, olağanüstü kaliteli, geniş formatlı (44 inçe kadar) baskıları mümkün olan en hızlı şekilde, defalarca ve eksiksiz güvenilirlikle sunmak için tasarlanmıştır.

 

Faydalar

Dikkat çekici LUCIA PRO 8 renk kalitesi, etkileyici bir hızda, 44 inçe kadar geniş formatta çıktı üretebilir.

1,28 inç genişliğindeki yeni baskı kafası, yüksek baskı kalitesinden ödün vermeden daha hızlı baskı almayı sağlar.

Opsiyonel ikili rulo birimi, sürekli kağıt beslemeyi ya da basılı çıktıyı otomatik almayı destekler.

Etkileyici ve farklı stile sahip siyah gövdeli donanım tasarımı.

Baskıları kontrol etmek için düz üst yüzeyli ergonomik tasarım ve 3,5 inç LCD renkli dokunmatik ekranlı işlem paneli.

PDF ve JPEG dosyalarını doğrudan USB bellekten hızlı ve kolay bir şekilde yazdırma.

Kablosuz ağlara kolay bağlanma ve hızlı kurulum için Wi-Fi bağlantısı.

Kesintisiz baskı için yüksek kapasiteli çalışırken değiştirilebilen (hot swap) mürekkep kartuşları.

Baskı işleri ve farklı üretim alanları arasında renk tutarlılığı garantisi.

Print Studio Pro eklentisi, Adobe Lightroom®, Adobe Photoshop® ve Canon'un Digital Photo Professional ürünü gibi profesyonel düzenleme yazılımlarından zahmetsizce baskı almanızı sağlar.

 

Detaylı Özellikler

 

Yeni – LUCIA PRO pigment mürekkep


LUCIA PRO pigment mürekkep; geniş bir renk gamı, mükemmel renk ifadeleri, üstün karanlık alan üretimi, düşük grenlilik ve iyi derecede parlaklık özelliklerine sahip baskılar sunmak üzere imagePROGRAF PRO serisi için yeni geliştirilmiştir.

 

Yeni – gelişmiş hassasiyette baskı kafası


Yeni imagePROGRAF PRO serisi tam entegre baskı kafası, olağanüstü baskı kalitesinde, 8 renkli ve daha hızlı baskı almayı sağlar. 1,28 inç genişliğindeki kompakt baskı kafası, mürekkebin tutarsızlık olmadan, verimli ve yüksek hassasiyetle püskürtülmesini sağlar.

 

Yeni – görüntü işleme motoru


imagePROGRAF PRO serisi yazıcılar, yeniden tasarlanan L-COA PRO işleme motoruna sahiptir. Büyük hacimlerdeki yüksek çözünürlüklü görüntü ve veri işleme için en yeni ve en gelişmiş Canon görüntü işleme algoritmalarını, uygulamaya özel yeni geliştirilen bir entegre devre (ASIC) ile birleştirerek yüksek hızda en iyi baskı kalitesini sunar.

 

Yeni – en iyi kalite için sağlam platform


imagePROGRAF PRO serisi yazıcılar, yepyeni bir mekanik platforma sahiptir. Son derece yenilikçi şasi yapısı, baskı kafası ve medya arasında doğru uzaklığı sağlayan olağanüstü sağlam çerçevesiyle, defalarca yüksek hassasiyetli, güvenilir baskı almanızı sağlar.

 

İkili rulo birimi


Ek kağıt rulosu sağlayan ya da basılı çıktı için medya alma birimi olarak işlev gören opsiyonel ikili rulo birimi eklenebilir. Medya alma işlemi, basılı yüzey rulonun iç kısmına ya da dış kısmına gelecek şekilde yapılabilir.

 

İki kat hızlı baskı


Simetrik olarak yerleştirilen dört ana renk (C, M, Y, K), yeni baskı kafasını geliştirerek yüksek kalite ve hızlı baskı arasında iyi bir denge sağlar. imagePROGRAF 8 renkli serisinin mevcut modelleriyle karşılaştırıldığında, pratik poster kalitesi iki kat daha hızlı şekilde üretilebilir.

 

Renk kalibrasyonu


Baskı işleri arasında tutarlı renk üretimi sağlanarak yazıcıların arasındaki farklar ya da zamanla oluşan değişikliklerden kaynaklanan farklılıklar telafi edilir.

 

Mükemmel yazılım seçenekleri


imagePROGRAF PRO serisi yazıcılarla birlikte gelen yazılım, baskı ortamlarının verimliliğini optimize etme özellikleriyle çok çeşitli geniş formatlı ve gelişmiş baskı çözümlerini destekler. Daha da önemlisi, tamamen platformlar arası olan bu yazılım hem Windows hem de Apple Macintosh bilgisayarları destekler.

 

 

 

 

Adres: İskenderpaşa mah. Topal Hakim sok. No:16  TRABZON /TÜRKİYE
Tel : + 9 0462 326 14 60 - 321 76 20       Fax :  + 9 0462  326 14 61   

E mail   :   karmak@karmakburo.com

 

 

Karmak,büro sistem ve  servis  hizmetleri,canon, satışı teknik,Lazer ,toner,ploter,fotokopi,yazıcı,printer,mailbox,tenisyen,   Doküman  arşivleme,multi functionel, çok  fonksiyonlu, karadeniz, rize, bayburt, gümüşhane,giresun,erzurum,erzincan,artvin,kars,ardahan,dolum,baskı,makinesi,geniş   format,master ,mürekkep,tarayıcı, scaner,fax,network  yazıcı,ağ yazıcısı, renkli,siyah  beyaz, üçü  bir arada ,cat,dr ,tamir,dolum,tamirat,bakım onarım,kurulum,makine,eurasia,fotokopi,dolum  kartuş,yedek  parça,usb ,orijinal  toner,  mobil  yazıcı,en ucuz,2. El,büro makineleri,drum,dıram,dram,driver,teknoser servisi, teknisyeni, Hakan Özke,Erkan Özke,Sezgin  Çağlar,Zeliha Kaya,Yasin  Balcı,yetkili servis,gestetner,rulo kağıt,fotoğraf ,
mürekkep,doğu karandeniz,7/24,hizmet,kampanya,yetkili servis,arıza  kodları,sürücüler,yazılım,driver,satış,fotokopi arıza,ofis yazıcıları,Hasan Emirtekin,gis,dijital,çok amaçlı yazıcı,ofis,Ev