Geri Dön

CANON imagePROGRAF iPF8400SE

imagePROGRAF iPF8400SE

Canlı ve uzun ömürlü sonuçlar sunan 6 renkli LUCIA EX pigmentli mürekkeplerle göz alıcı posterler ve teşhir materyalleri oluşturun.





                          Tüm Teknik Özellikler İçin Broşürü İnceleyin (pdf)

Faydalar

Ek kırmızı mürekkeple gerçeğe en yakın satış noktası materyalleri üretin

6 renkli LUCIA EX pigmentli mürekkeple uzun ömürlü sonuçlar

Hot-swap mürekkep kartuşlarıyla yüksek çalışma süresi seviyeleri

Düşük çalışma maliyetleriyle yüksek kaliteli baskılar elde edin

Katma değer yazılımı standart olarak sağlanır

Detaylı Özellikler

 

Canlı, göz alıcı renkler


Canon'un 6 renkli LUCIA EX mürekkep sistemiyle her zaman çarpıcı renkler elde edin. Sistemdeki kırmızı mürekkep, göz alıcı sonuçlar için ihtiyaç duyduğunuz kırmızı ve turuncu renkleri aslına uygun olarak üretir. Bu nedenle iPF8400SE düşük sahip olma maliyetiyle, talep üzerine ve belirli bir hacme göre etkileyici baskı yapmak isteyen satıcılar için idealdir.

Güçlü, uzun ömürlü sonuçlar


Süre ne kadar uzun olursa olsun satış noktanızın görsel etkisini kaybetmemesini sağlayın. LUCIA EX pigmentli mürekkep çok çeşitli kağıt türleriyle kusursuz şekilde çalışarak orta ve uzun dönem teşhir için daha dayanıklı ve düşük maliyetli sonuçlar sunar.

Daha hızlı baskı, daha fazla çalışma süresi


Taslak modunda yüksek hızlı, ekonomik baskı ile ihtiyaç duyduğunuzda daha hızlı sonuçlar elde edin. 330 ml ve 700 ml mürekkep kartuşları, gece boyunca devam eden baskı işlemlerinde bile verimlilik sağlar. Mürekkep bittiğinde ek mürekkep kartuşları baskının devam etmesini sağlar. Bu da baskıyı durdurmadan mürekkep kartuşlarını değiştirebileceğiniz anlamına gelir.

Sürekli maliyet tasarrufu


Gereksiz olanlara değil ihtiyaç duyduğunuz özelliklere odaklanan tasarımıyla zamandan olduğu kadar paradan da tasarruf edin. Altı mürekkepli iPF8400SE, yazıcınız çalıştıkça maliyet tasarrufu sağlayarak işletim maliyetlerini düşük düzeyde tutar ve sürekli olarak yüksek kaliteli sonuçlar sunar.


Tasarım deneyimi gerektirmez


iPF8400SE'nin güçlü poster çözümleriyle ürünü kutusundan çıkardığınız anda kolayca çok çeşitli posterler ve grafikler üretebilirsiniz. PosterArtist Lite, standart olarak mevcut olan otomatik renk düzeltme ve arka plan çıkarma özellikleriyle yeni kullanıcıların bile kısa sürede hoş görünümlü posterler oluşturmasını sağlar. Daha alışık olduğunuz bir kullanıcı arabirimi tercih ediyorsanız Microsoft Office baskı eklentisiyle Microsoft Word, PowerPoint veya Excel'de oluşturulmuş poster boyutunda belgeler ve grafikler bastırabilirsiniz.


Buluttan doğrudan dosya yazdırma ve dosya paylaşımı


Bir uygulama veya yazıcı sürücüsü kullanmanıza gerek kalmadan PDF/TIF/JPEG dosyalarını doğrudan yazdırmanızı sağlayan imagePROGRAF Direct Print & Share ile verimliliği artırın ve poster ile baskı iş akışlarını hızlandırın. Bulut desteği, mobil cihazlardan bile kolay erişim sağlayarak diğer konumlar veya birden çok site ile anında paylaşım için dosyaları yüklemenize ve indirmenize izin verir.

 

 

Adres: İskenderpaşa mah. Topal Hakim sok. No:16  TRABZON /TÜRKİYE
Tel : + 9 0462 326 14 60 - 321 76 20       Fax :  + 9 0462  326 14 61   

E mail   :   karmak@karmakburo.com

 

 

Karmak,büro sistem ve  servis  hizmetleri,canon, satışı teknik,Lazer ,toner,ploter,fotokopi,yazıcı,printer,mailbox,tenisyen,   Doküman  arşivleme,multi functionel, çok  fonksiyonlu, karadeniz, rize, bayburt, gümüşhane,giresun,erzurum,erzincan,artvin,kars,ardahan,dolum,baskı,makinesi,geniş   format,master ,mürekkep,tarayıcı, scaner,fax,network  yazıcı,ağ yazıcısı, renkli,siyah  beyaz, üçü  bir arada ,cat,dr ,tamir,dolum,tamirat,bakım onarım,kurulum,makine,eurasia,fotokopi,dolum  kartuş,yedek  parça,usb ,orijinal  toner,  mobil  yazıcı,en ucuz,2. El,büro makineleri,drum,dıram,dram,driver,teknoser servisi, teknisyeni, Hakan Özke,Erkan Özke,Sezgin  Çağlar,Zeliha Kaya,Yasin  Balcı,yetkili servis,gestetner,rulo kağıt,fotoğraf ,
mürekkep,doğu karandeniz,7/24,hizmet,kampanya,yetkili servis,arıza  kodları,sürücüler,yazılım,driver,satış,fotokopi arıza,ofis yazıcıları,Hasan Emirtekin,gis,dijital,çok amaçlı yazıcı,ofis,Ev